Restauratie MGA MkII uit 1962

In de plaats Ada in Michgan bij de Grote Meren en om precies te zijn bij University Motors in de werkplaats stond een MGA al een poosje in een verloren hoekje te wachten op een koper! Het werd tijd ook dat de auto verkocht werd want de directeur van University Motors, John Twist had besloten zijn shop te sluiten. Op dat moment komt mijn mailtje binnen, vandaar dat John snel de verkoper Dan Shypula op de hoogte brengt van mijn belangstelling!

Dan is best van plan mij de MGA te verkopen maar ligt de prijs binnen mijn begroting en wat zijn de transportkosten! Welke kleur heeft de auto en hoe is de staat, zijn er foto’s beschikbaar etc etc?

Vervolgens verschijnt er een mailtje van Dan met een A-4 tje vol tekst waarin hij gedetailleerd de technische staat van de auto beschrijft en hij tevens een prijs noemt waar niet aan te tornen valt!!!! Ook schrijft Dan dat hij John opdracht gegeven heeft een video film te maken van de auto! Ziet er zo op het eerste moment niet slecht uit! In Groningen zouden ze zeggen;het kon minder wezen!

Ondertussen zijn we al weer een aantal stappen verder en is de auto gekocht.

 

  http://www.maseratiamerica.com/MaseratiMonthly/13/MM_13_People.aspx